20.5 C
Budapest
2021, szeptember 27, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Ilyen az, amikor szó szerint bugos lesz a gép

Néha szeretünk körbetekinteni a Reddit naposabb oldalán. A PC Master Race is például ezek közé tartozik. Jó egy kicsit végre nem csalókról vagy hatalmas bugokról olvasni. Ma viszont valami olyat láttunk, amit feltétlenül meg akartunk osztani veletek.

Csak képzeld el, hogy egy hónap távollét után végre újra a kis kedvesed (a géped, persze) közelébe kerülsz, és miután elkezdtél játszani, valami nagyon fura dolog történik. Mondjuk több száz hangya özönlik ki a számítógépből.

Nos, egy sráccal pontosan ez történt. Sőt, szegény egész éjjelre úgy hagyta a gépét, hátha a melegtől majd távoznak, de elmondása szerint még mindig ott buliznak a gépházban. Nézzétek csak:

My CPU/GPU got infested by ants when I was gone for a month. I played games and ran benchmarks so they would come out cos of heat. Also left my pc running overnight but they still inside. Help from pcmasterrace

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI