18.9 C
Budapest
2021, szeptember 24, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Kisemmizés a köbön? – Nagyot romlott a FIFA jutalmak minősége

Sokan úgy gondolják a FIFA közösségen belül, hogy az EA Sports nem támogatja azokat a játékosokat, akik sok időt ölnek a játékba, csak azokat, akik sok pénzt fordítanak rá. Nos, a Loot Boxnak is nevezhető Pack-modell tényleg erre utalhat, ám ne felejtsük el, hogy sok ingyen pakkot is kapnak a grindolók.

A probléma mindezzel csak az, hogy a FIFA 21-ben már az “ajándék” jutalmak sem tudták felvenni a versenyt a korábbi verziókéval. Ott vannak például a komolyabb SBC lapok mérföldköveiért járó jutalmak.

Egy POTM Messiért, vagy Mbappéért egy halom jóminőségű csapatot be kell daráljunk. Többek között egy 89-es összértékű gárdát is. Ezért már önmagában kapunk egy ajándékcsomagot a kanadai cégtől, ám meglehetősen röhejes értékben. Korábban egy ilyen keretért 100 ezer Coint érő ajándékcsomagot kaphattak a játékosok, ez most a FIFA 21 esetében csupán egy Mega Pack.

Arról nem is beszélve, hogy kissé túlzásba vitték a 75+ Player Packek osztogatását, ugyanis mostanában szinte csak ilyesmit lehet szerezni a sok játékkal.

Eddig is kellett szerencse a játékhoz, de legalább a jutalmak megfelelő értékűek voltak. Szomorú látni, hogy idővel minden lehetőséget elvesz az EA Sports azoktól, akik további ráköltés nélkül szeretnének sikeresek lenni az Ultimate Teamben.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI