11.3 C
Budapest
2021, május 7, pén

Tudtad? – Van olyan programozósuli, ami állást is szerez neked

Tegye fel a kezét, aki világ életében a gép előtt ült, imádta a szoftvereket, érdekelte a fejlesztés, vagy szerette volna megismerni, hogy hogyan épülnek...

FRISS

Jön egy PUBG update, amiről már most tudják a fejlesztők hogy rosszul működik

A játékfejlesztés fellegvára.

A PUBG egy érdekes játékfajta. A lehetőségek kiaknázásának hiányáért jórészt a fejlesztőket hibáztatja a közösség, ami nem csoda, hiszen számtalan alkalommal előfordult már, hogy egy nagy hibajavító fix alkalmával csak még több hibát idéztek elő. Amikor azt hinnénk minden rendben, olyankor mutatnak rá, hogy tudnak még ők újat villantani.

Ezúttal a PUBG fejlesztőcsapat hivatalos szivárogtatója, ALEX – aki valójában egy belsős munkatárs – hintett el pár érdekes infót egy újonnan érkező update-ből. A frissítésben megreformálják a killfeedet, egy új, menőbb és kicsit talán csicsásabb verzió érkezik,

van viszont egy aprócska probléma: már most előre magyarázkodnak, hogy a szövegek “nehezen olvashatóak”. Szóval szokás szerint kapunk is, meg nem is, de ezt a PUBG játékosok valószínűleg már megszokták.

Jó hír viszont, hogy nem felejtették el a killfeedhez hasonló minőségjavító változtatásokat eszközölni. Persze felhőtlenebb lenne az öröm, ha egy behozott újítás valóban AAA kategóriás lenne, de erről már rég lemondtunk.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI