18.8 C
Budapest
2021, szeptember 17, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Shroud: “A VALORANT lényege abszolút nem a K/D!”

Shroud elmondása szerint, a VALORANT és egyéb hasonló játékok játékosainak nem kell ennyire a K/D statisztikákat lesniük állandóan. Úgy gondolja, hogy nem ez a szám mutatja meg azt, hogy valaki mennyire játszik jól és milyen jól taktikázik.

A téma akkor jött fel, amikor egy stream közben megkérdezte tőle egyik nézője, hogy hogy érzi magát, amikor a csapatban ő van az utolsó helyen a pontok alapján. Erre adta válaszul a következőt:

“Nem az számít, hogy mennyi pontod van, vagy milyen a K/D. A lényeg az, hogy hogyan taktikázol, mit teszel a csapatért, mit tettél azért a pontért. Aztán tedd fel magadnak a kérdést: Valamit rosszul csináltam? Aztán dolgozz a megoldáson!” – mondta Shroud.

Mi teljes mértékben egyetértünk vele. Igaza van abban, hogy a csapatmunkára és a saját teljesítményünk jobbá tételére kell összpontosítanunk.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI