-0.7 C
Budapest
2021, október 25, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Belsős infók érkeznek a PUBG 2-ről – Tűzzel-vassal készül a PUBG folytatása

Érdekes újdonságokat leplezhetnek le hamarosan.

Az utóbbi időkben Brendan Greene egykori szerelemjátéka már nem teljesít úgy, mint az aranyidőkben. De hogy mikor volt a legnépszerűbb a PUBG? 2018 januárjáig kell visszamennünk, azaz cirka 3 évet, amikor is még 3,2 millióan ostromolták a PUBG Corp szervereit.

Ezek az idők elmúltak, manapság már 4-500 ezer fő van maximum egyidejűleg a szervereken, de átlagosan 190 ezren játsszák a PUBG-t, ami még mindig nem egy rossz statisztika.

A felszín alatt viszont gőzerővel készül a PUBG 2, amiről hamarosan szaftos részleteket is megtudhatunk a legnépszerűbb informátornak köszönhetően!

PlayerIGN elárulta, hogy tud jó pár belsős infót a PUBG 2-ről, de a tálalást jövőhétre tartogatja, feltehetőleg egy videóban fogja részletesen kifejteni az újításokat.

Sajnos képekkel még nem szolgálhat a PUBG elsőszámú adatbányásza, de a belsős szálat már korábban is kihasználta. Ez egyébként feltehetőleg a korábban adatbányászból lett játékfejlesztőt takarja, az egykor szintén nagy népszerűségnek örvendő Allthenewsisgoodnews személyében.

Kíváncsian várjuk az újításokról szóló híreket, de ezekig PlayerIGN szerint jövőhétig várnunk kell. Egyébként a PUBG 2 csak egy a sok játék közül, amit a PUBG univerzumában készítenek jelenleg. Érkezik a Projekt Vertical, illetve ott a nemrég bemutatott PUBG New State, vagy korábbi nevén Projekt XTRM, ezen felül készül a Callisto Protocol, illetve a Prologue, ami egyenesen Brendan Greene nevéhez kötődik.

Lesz itt még izgalom, az biztos!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI