11.3 C
Budapest
2021, május 7, pén

Tudtad? – Van olyan programozósuli, ami állást is szerez neked

Tegye fel a kezét, aki világ életében a gép előtt ült, imádta a szoftvereket, érdekelte a fejlesztés, vagy szerette volna megismerni, hogy hogyan épülnek...

FRISS

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy április 19-én hétfőn, 18:00-kor megtippeljék élőben, mennyire lesz szerencsés kedvencük.

Tavaszi születésnap egy hónapig

Az áprilisi hónap az egyik legfontosabb a népszerű online kaszinó, a Vegas.hu életében, ugyanis ebben a hónapban ünnepli negyedik születésnapját! A hónap folyamán már rengetegen látogattak el a Vegas.hu oldalra csekkolni a promóciót, de most élőben is megismerhetik a részleteket az érdeklődők AdamKissAK segítségével április 19-én, 18:00-kor.

Streamer challenge

Kétségkívül az egyik legnépszerűbb platform a gamerek körében mostanában a Twitch, éppen ezért Magyarország legnagyobb online kaszinója, a Vegas.hu 4. születésnapja alkalmából itt is meghirdeti születésnapi promócióját, melyben segítségére lesz AdamKissAK!

Az akció lényege egy élő fogadás, melyhez minden Twitch-rajongó csatlakozhat április 19-én AdamKissAK Twitch csatornáján. Itt a résztvevők megtippelhetik, mennyit sikerül nyernie a népszerű streamernek 100 ingyen pörgetéssel. Izgalmas kihívásnak tűnik, érdemes figyelni!

Teljes kaszinó élmény online

Ebben a járvány sújtotta időben, mindenki keresi az új kikapcsolódási lehetőségeket. Újszerű, izgalmas, legális, biztonságos és még nyereményt is hoz, ez az online kaszinó világa. A Vegas.hu rengeteg lehetőséggel, színes játékportfólióval és folyamatosan megújuló promóciókkal várja a kalandvágyókat. Nincs mitől tartani, a Vegas.hu-nál mindenki jó kezekben van!

A szerencsejátékban 18 éven aluliak és sérülékenynek minősülő játékosok nem vehetnek részt. A túlzásba vitt szerencsejáték függőséget okozhat.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI