18.8 C
Budapest
2021, szeptember 17, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy április 19-én hétfőn, 18:00-kor megtippeljék élőben, mennyire lesz szerencsés kedvencük.

Tavaszi születésnap egy hónapig

Az áprilisi hónap az egyik legfontosabb a népszerű online kaszinó, a Vegas.hu életében, ugyanis ebben a hónapban ünnepli negyedik születésnapját! A hónap folyamán már rengetegen látogattak el a Vegas.hu oldalra csekkolni a promóciót, de most élőben is megismerhetik a részleteket az érdeklődők AdamKissAK segítségével április 19-én, 18:00-kor.

Streamer challenge

Kétségkívül az egyik legnépszerűbb platform a gamerek körében mostanában a Twitch, éppen ezért Magyarország legnagyobb online kaszinója, a Vegas.hu 4. születésnapja alkalmából itt is meghirdeti születésnapi promócióját, melyben segítségére lesz AdamKissAK!

Az akció lényege egy élő fogadás, melyhez minden Twitch-rajongó csatlakozhat április 19-én AdamKissAK Twitch csatornáján. Itt a résztvevők megtippelhetik, mennyit sikerül nyernie a népszerű streamernek 100 ingyen pörgetéssel. Izgalmas kihívásnak tűnik, érdemes figyelni!

Teljes kaszinó élmény online

Ebben a járvány sújtotta időben, mindenki keresi az új kikapcsolódási lehetőségeket. Újszerű, izgalmas, legális, biztonságos és még nyereményt is hoz, ez az online kaszinó világa. A Vegas.hu rengeteg lehetőséggel, színes játékportfólióval és folyamatosan megújuló promóciókkal várja a kalandvágyókat. Nincs mitől tartani, a Vegas.hu-nál mindenki jó kezekben van!

A szerencsejátékban 18 éven aluliak és sérülékenynek minősülő játékosok nem vehetnek részt. A túlzásba vitt szerencsejáték függőséget okozhat.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI