25.3 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

Batman képregényekért osztogat ajándék skineket az Epic Games

Már egy ideje tudjuk, hogy érkezik a Batman: Zero Point képregény, ami összemossa a híres gothami detektív univerzumát a Fortnite világával. A történet szerint Bruce Wayne a Battle Royale szigeten ragad és a Fortnite karaktereivel karöltve rendet igyekszik tenni a kialakult káoszban.

A kötetek megjelenését játékbeli tartalmakkal is promózza az Epic Games. Azok, akik megvásárolják az első füzetet, azok egy Rebirth Harkey Quinn Outfittel lehetnek gazdagabbak.

Sőt, olyan pletyka is napvilágot látott, hogy aki mindet megszerzi magának, az később megkaphatja a képregényben felbukkanó új, spéci Batman kosztümöt is, az Armored Batman Zero Outfitet.

Persze akinek nem hiányzik a képregény a gyűjteményéből, valamikor június magasságában megvásárolhatja Harley Quinn új verzióját a Fortnite Item Shopjából is.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );