JGOD megfogalmazta a legnagyobb igazságot a Warzone-ról

Ugyan a cím elsősorban a Warzone-hoz köti JGOD kijelentését, de azt hiszem ha megértjük a mondandóját, akkor ráhúzhatjuk az összes kompetitív játékra is. A tartalomgyártó a metáról és annak kihasználásáról beszélt.

Nézőivel beszélgetett JGOD, amikor előkerült a meta és a K/D összeolvadása. A streamer egyetértett abban, hogy nem minden a jó statokról szól, viszont ha véleménye szerint az emberek nagy többsége a meta lehetőségeket (legjobb fegyverek, legjobb tárgyak, stb.) rendesen kihasználnák, akarva akaratlan javulna a teljesítményük. Ha másért nem, hát azért mert a lehető legjobb felszereléssel játszanak.

JGOD speaks the truth from CODWarzone

Erre sokan azzal szoktak kontrázni, hogy “számukra nem számít a stat, ők inkább élvezik a játékot”. Na itt érkezik meg JGOD legnagyobb gondolata, hogy persze lehet élvezni a játékot, ám ilyen esetben szokjunk is ahhoz hozzá, hogy a nagy élvezetek közepette javarészt veszíteni fogunk.

Ugyanis nem azért számít valami a legjobbnak, mert mindenki azt használja, hanem azért, mert azok a bizonyos kombinációk eredményezik a legjobb végeredményeket.

Jelenleg tehát így nézne ez ki a Warzone nyelvére fordítva: “El lehet kerülni az M16-ot, de akkor igazából nyerni sem szeretünk igazán.”

Betöltés...
Keresés
Keresés