3.3 C
Budapest
2021, október 27, sze

Egy halom “ingyen” FUT csomagot osztogat most az EA Sports

Akinek van Twitch Prime előfizetése, annak mától arany élete van, ugyanis végre elkezdődött a FIFA 22 promó is a platformon. Ez azt jelenti, hogy...

FRISS

Már a teljes szervert uralják a Warzone legfejlettebb csalói

Stephen Galloway, vagy ahogy a Twitchen ismerhetjük, Yungstaz6 egy videós tartalomgyártó, aki szereti a Warzone-t is nyüstölni. A legutóbb olyan csalóba szaladt bele stream közben, amilyen még nem nagyon láthattunk a játékban, s valljuk be, igencsak félelmetes, hogy ilyesmi létezik.

Az esetet megosztotta Twitteren is és megjelölte benne a Raven Software hivatalos oldalát is, hátha ez majd felkelti a figyelmét a fejlesztőknek.

A csaló mindent látott a pályán és automatikusan jelölte is a fontosabb játékelemeket. Éjjellátószemüveget is tudott magának szerezni egyetlen kattintással, ráadásul még épületeken is keresztül tudott lőni, természetesen irreális távolságokból.

A meccs után egy rövid interjút is készítettek a csalóval, amiben az illető elárulta, hogy már vagy 5 hónapja csinálja a fent látottakat és még egyszer sem tiltották. Ami mindezt lehetővé teheti számára, az nagy valószínűséggel a folyamatosan névcsere, amit gyakorlatilag pár kattintással, akár játék közben is megtehet. Emiatt pedig irtózatosa nehéz lekövetni.

Nem tudni, hogy mi lesz ennek a lefutása, de az 5 hónap egyáltalán nem hangzik túl kecsegtetően…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI