2.6 C
Budapest
2022, január 18, ked

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

0% recoil: Warzone exploit miatt még erősebb a Sykov

Körülbelül 3 nappal ezelőtt érkezett meg a Sykov a játékba. Meglepetésképp kapták meg a játékosok, hiszen előzetes bejelentés nem történt. Az viszont biztos, hogy órák alatt máris megtette hatását.

Az egyik legutáltabb és legerősebb fegyverré vált. Az akimbo Sykov a 160 töltényével és a hihetetlen tűzsebességének köszönhetően maga a pokol. DE! Ha ez még így eddig nem lett volna elég, egy exploit megnehezítette a dolgokat.

Az eddig is brutális fegyver ennek köszönhetően néhány szerencsés játékos esetében már 100% pontosságot és 0% recoilt tud felmutatni. Természetesen nem áruljuk el, hogy hogy lehetséges kiaknázni ezt, de érdekességképp megjegyeznénk, hogy az ejtőernyővel való trükközés is része a dolognak.

Rengeteg játékos jelezte már a Raven Software felé a problémát, mert ahogy az alábbi videó is mutatja, ez egyszerűen ellehetetleníti minden egyéb játékos szórakozását. 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI