11.3 C
Budapest
2021, május 7, pén

Tudtad? – Van olyan programozósuli, ami állást is szerez neked

Tegye fel a kezét, aki világ életében a gép előtt ült, imádta a szoftvereket, érdekelte a fejlesztés, vagy szerette volna megismerni, hogy hogyan épülnek...

FRISS

0% recoil: Warzone exploit miatt még erősebb a Sykov

Körülbelül 3 nappal ezelőtt érkezett meg a Sykov a játékba. Meglepetésképp kapták meg a játékosok, hiszen előzetes bejelentés nem történt. Az viszont biztos, hogy órák alatt máris megtette hatását.

Az egyik legutáltabb és legerősebb fegyverré vált. Az akimbo Sykov a 160 töltényével és a hihetetlen tűzsebességének köszönhetően maga a pokol. DE! Ha ez még így eddig nem lett volna elég, egy exploit megnehezítette a dolgokat.

Az eddig is brutális fegyver ennek köszönhetően néhány szerencsés játékos esetében már 100% pontosságot és 0% recoilt tud felmutatni. Természetesen nem áruljuk el, hogy hogy lehetséges kiaknázni ezt, de érdekességképp megjegyeznénk, hogy az ejtőernyővel való trükközés is része a dolognak.

Rengeteg játékos jelezte már a Raven Software felé a problémát, mert ahogy az alábbi videó is mutatja, ez egyszerűen ellehetetleníti minden egyéb játékos szórakozását. 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI