-0.7 C
Budapest
2021, október 25, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Amire senki sem számított: A youtuber Jake Paul kipakolta a profit

Oké, az azért erős túlzás, hogy Jake annyira kipakolta volna a 36 éves Benjamin Michael Askrent. Korábban már írtunk nektek arról, hogy mostanában nagy divat lett, hogy már a youtuberek is sportolónak állnak.

Sőt, mi több, hatalmas összegeket szakítanak innen is. Azonban arra senki sem számított, hogy a legutóbbi összecsapásból Paul kerül majd ki győztesen. Ami még érdekesebb, hogy az egyébként jónak számító Askren nagyjából végig úgy viselkedett, mintha ott sem lenne.

Az egész meccs kész röhej volt, pontosan mintha két ovis kisgyermeket néztünk volna a homokozóban civakodni. Az egész hercehurca kemény 2,5 percig tartott, és online is csak úgy nézhettük, ha fizettünk, 50 dollár volt az ára (kb. 15.000 Ft).

Nézzétek ezt a botrányos, nulla küzdelmet:

Erősen megkockáztatnánk, hogy azon nézőknek van igaza, akik szerint az MMA-s Askren egyszerűen csak le lett fizetve, hogy hagyja magát. Mit gondoltok? 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI