14.9 C
Budapest
2021, szeptember 24, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Bizony, létezik az oldal, ami összegyűjti az összes prémium csöcs streamet

Ha megfogalmazódik valami a fejünkben, akkor az szinte biztos, hogy már létezik az interneten. A mai világban már annyira felgyorsultak az események, hogy pillanatok alatt több százezer új oldal, ötlet és egyéb tartalom jelenik meg a világhálón.

A Twitch platformon nagy közkedveltségnek örvendenek a csöcs streamerek és azok műsoraik. Ezek olyan hölgyek, akik a testükkel szórakoztatják a nézőket, a minőségi tartalomgyártás pedig “véletlenül” kimarad a formulából.

Mint kiderült, már olyan oldal is létezik, ami összegyűjti az érdeklődőknek a legjobb csöcsös jeleneteket, valamint még az éppen elérhető műsorokat is listázza. Erre egy volt profi League of Legends játékos hívta fel a figyelmét a követőinek Twitteren:

Eddig sem volt nehéz meglelni ezeket a tartalmakat, ám most egy fokkal még könnyebb lett. Őrületes, hogy milyen irányba halad az internetes tartalomgyártás…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI