29.5 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

Több ezer erotikus kép szivárgott ki az OnlyFans oldaláról

Több ezer erotikus képet publikáltak az OnlyFans-t kijátszó hackerek.

Egy Google Drive mappa okozott nagyobb fennforgást az utóbbi időben. Egy hackerfórumon ugyanis összefogtak a tagok és tucatszámra kezdték megosztani az OnlyFans oldalán megtalálható tartalmakat.

Az így több, mint 10 Gigabyte-ra hízott 279 mappát tartalmazó Drive fiók hirtelen osztódásnak indult, a Fappening széria legújabb epizódjaként debütált gyűjtemény hihetetlen keresett ezekben a percekben is.

A BackChannel vizsgálatai alapján a szivárogtatás a múlt hónapban történt, a tartalmak java részét viszont 2020 októberében töltötték fel az oldalra. Ebből arra következtetnek a szakértők, hogy hosszabb idő munkája az új Fappening széria, amit mindezidáig sikeresen titkoltak a szorgos gyűjtők.

Az OnlyFans “modellek” felháborodtak a történtek után, viszont arról nem érkeztek hírek, hogy jogi útra terelnék-e az ügyet.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );