Feljelentés és vádaskodás: A VALORANT profi botránya folytatódik

Még március elején számoltunk be nektek a VALORANT profi, Sinatraa botrányos ügyéről. A volt barátnője szexuális bántalmazással vádolta meg, melyről ITT olvashattok bővebben, és a hölgy által közzétett fájlt is elolvashatjátok.

Ezt Sinatraa nem hagyta annyiban, néhány nap múlva reagált a vádakra. Természetesen, ahogy azt sejthetitek, elutasította a dolgokat és azt állította, hogy ő egészen másképp emlékszik kapcsolatukra. Erről ITT olvashattok.

Ezután csapata, a Sentinels pillanatok alatt le is cserélte őt egy másik profira, őt pedig fel is függesztették az ügy hátralévő részére. Igen ám, ha azt hittük, hogy itt vége a sztorinak, tévedtünk.

A profi exe ugyanis egy újabb dokumentumot tett közzé, melyből kiderül, hogy rendőrségi feljelentést tett Sinatraa ellen. Azt is megjegyezte, hogy csak néhány infót szeretne velünk megosztani, nehogy megzavarja a nyomozást.

A fájl screenshotokat tartalmazott pl. pénzátutalásról, amelyet Sinatraa küldött neki a 72 órás esemény utáni tablettára, miután „nem volt hajlandó óvszert viselni”, és TikTok-okat Won jelenlegi partnerétől, aki „el van hallgattatva”.

A fájlt itt tudjátok megnézni. 

Természetesen minden, amit itt láthatunk, egyidejűleg a rendőrségnél is landoltak, az előző dokumentumokkal együtt. Amint megszületik az ítélet, mindenképp beszámolunk róla. 

Betöltés...
Keresés
Keresés