24.1 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Hatalmas öngólt rúgott a Sony az új PS-es FIFA mezzel

A FIFA 21 egy folyamatosan bővülő játékszolgáltatás. Amivel a mai nap játszhatunk, már nem ugyan az, mint amit októberben megvásároltunk magunknak. Több és jobb, mondaná egy elégedett felhasználó, ugyanis sokkal több mez, játékos és kiegészítő található már meg a FIFA aktuális verziójában.

A napokban a Sony egyik promóciójának köszönhetően egy speciális PlayStation mezzel lehetnek gazdagabbak azok a játékosok, akik hajlandók energiát fordítani arra, hogy feloldják maguknak a fehér-kék szerelést.

Ezzel egyébként minden rendben is lenne, ha a reklámszöveget nem szúrta volna el a japán cég. Sokan úgy vélik, hogy egy hatalmas freudi elszólás található a “PayStation” elütés mögött, ami magyarra fordítva annyit tesz, hogy “FizetőÁllomás”.

Az őrületes mikrotranzakciókról elhíresült FIFA-széria így a “barátoktól” kapott nagy fricskát. Bár valószínűleg csak egy szerencsétlen hibáról beszélünk, nem egy karakán húzásról…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI