Videó: Ninja lesz az új „ultimate” League of Legends játékos?

Már írtunk nektek néhány hónappal ezelőtt arról, hogy Ninja hosszas vacillálás után, de úgy döntött, hogy végül feladja Fortnite „karrierjét”. Nem közvetíti tovább a játékot. Ebben sok minden játszott közre, többek között a szerinte nagyon toxic közösség, de szerintünk még a túlzott megszokás és monotonná válás is közrejátszhatott.

Tudjuk jól, hogy megy ez. Csak nagyon kevesen vagyunk képesek tartani egy játékot sok éven át, és ezzel nincs is semmi baj. Sok olyan személyes barátunk is van, aki pillanatok alatt megunja az adott játékot. Tehát, a Fortnite után Ninja úgy döntött, hogy eljött az ideje annak, hogy ismét a League of Legends-re vesse magát.

Aztán nem is olyan régen, 2-3 nappal ezelőtt úgy tűnt, a League karrierje most sem lesz túl hosszú életű, hiszen egy erős rage quit után annyira felhúzta magát, hogy még a stream is véget ért és elköszönt inkább. Azonban mindenki tévedhet, úgy fest mi is tévedtünk ezzel a véleménnyel.

Tegnap ugyanis egy szuper pentát szolgáltatott nézőinek. Bár a Tristanát választó Ninja nem sokat ért volna a csapata és a csapatmunka nélkül, de így is nagyon szép teljesítmény egy Pentakill. Úgy tűnik, ehhez is van érzéke. Pláne, ha azt is figyelembe vesszük, hogy a fejlesztők által közzétett tavalyi statok szerint minden 1500 játékra egy penta jut. 

Betöltés...
Keresés
Keresés