29.5 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

Amouranth szerint káros a hot tub stream a Twitch-nek

Ennek ellenére aktívan műveli.

Kaitlyn ‘Amouranth’ Siragusa továbbra is megosztószerepében tetszeleg. A hot tub, mint Twitch “műfaj” elképesztő népszerű az utóbbi időben.

Az erotikus felszín alatt viszont komoly probléma lehet belőle. Amouranth szerint legalábbis, aki nemrég hangot adott véleményének, mi szerint a Twitch ebből rosszul jöhet ki hosszútávon, ugyanis egyre többen jelentik a hot tub streameket nem odaillő, felnőtt tartalomnak tartalomnak, ami miatt a hirdetők is egyre inkább elfordulnak az efféle pénzköltéstől.

Amouranth szerint ebből még komoly probléma lehet. Ha pedig valakire, akkor rá lehet hallgatni hot tub témában, ugyanis részben neki köszönhető, hogy mostanság mindenki hot tub mániában ég.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );