CS:GO matekóra: Tehát mennyi az esélye egy no scope fejesnek?!

Ahogy minden más játék esetében, a CS:GO esetében is vannak érdekes statisztikák. Ott van például a tény, hogy eddig ebben a hónapban 16 millió órányi közvetítést néztek meg a Twitch nézői. Nem gondoltad volna, ugye?

Ugyanígy vannak számítások a különböző mapok tekintetében, vagy hogy mennyi játékos játszik átlagosan egy héten. Viszont most a k1to vs. oSee no scope ladder headshotot is alapul véve egy unatkozó gamer kiszámolta a dolgokat.

Azt azért előre szeretnénk közölni,hogy bőven vannak fenntartásaink az elvégzett matekkal kapcsolatban – és sok más kommentelő is így van ezzel. Na tehát az egyébként is nagyobb méretű head hitbox számításokat elvégezve ennek a shotnak az eredménye:

Tádááám, 0.7%. Elvileg.

Gyakorlatilag ahogy azt egy hozzászóló megjegyezte, a lövések sokkal valószínűbb, hogy középen landolnak, akkor is, ha maga a lövés pontatlan. A jobb felső sarok eltalálásának valószínűsége sokkal kisebb, mint például egy headshot.

A bejegyzés és a kommentek pedig itt elérhetők:

Just how likely was k1to’s noscope ladder headshot vs oSee? 0.07% chance to hit on target, and this is even with an oversized Head-Hitbox. from GlobalOffensive

Betöltés...
Keresés
Keresés