14.6 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Lelőtte társát a R6S játékos, majd olyat tett, amire senki sem számított

A Rainbow Six Siege-ben sajnos előfordulhat, hogy a csapattársak válnak a legnagyobb ellenségeinké. Mindez többnyire a gyenge mentális képességei miatt lehetséges, a Ubisoft pedig nem győzi felülvizsgálni és büntetni a kellemetlenkedőket.

Viszont természetesen olyan is előfordul, hogy mindez véletlenül történik, akkor pedig marad a rosszérzés, valamint annak a veszélye, hogy pontot bukik a csapat emberhátrányban.

Egy Rainbow Six felhasználó pont egy ilyen jellegű esetről számolt be. Véletlenül vált csapattársa áldozatává, viszont a hibázó játékos reakciója az egész csapatot meglepte.

A TK-t elkövető játékos egyszer csak elkezdte lőni a falat, mindenki azt hitte, hogy egy újabb trollba futottak bele. Ám kiderült, hogy nem, ugyanis a hibázó csapattárs egy üzenetet írt a falra. Elnézést kért a baklövésért.

Egy ilyen reakció után nehéz bárkire is haragudni, a képet készítő játékos elmondásai szerint jó hangulatban is telt a mérkőzés hátralévő része.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI