1.9 C
Budapest
2021, december 6, hét

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

A fejlesztők aggódnak: “Attól tartunk, hogy Valkyrie túl erősre sikeredett…”

Az Apex Legends fejlesztője, Daniel Klein elárulta, hogy  “túl erős” lehet a 9. évad kezdetén, de a Respawn bármikor változtathat ezen a dolgok alakulásától függően.

Valahányszor egy új legenda kerül a játékba, a játékosok gyorsan lépnek, hogy kipróbálják őket, és lássák, hogy illeszkednek-e a metába. Néhányan csak néhány hétig népszerűek, aztán a rajongók egyszerűen visszatérnek a fő karakterükhöz, jellemzően azért, mert az új legenda alulteljesít.

Ez azonban Valkyrie esetében nem biztos, hogy aggodalomra ad okot. Ő már most is egy elég érdekes legendának tűnik, mély háttértörténettel, és a fejlesztők már az első pillanattól fogva azt ígérik: tisztességes erővel fog rendelkezni.

Klein, a Respawn munkatársa, aki általában a legendák kiegyensúlyozásával kapcsolatos  feladatokért felelős fejlesztő, a redditen válaszolt néhány kérdésre az új legendával kapcsolatban. Sok rajongó árulta el, hogy mennyire izgatott már Valkyrie miatt.

Válaszolt egy olyanra bejegyzésre is, melynek szerzője azt írta, hogy reméli, hogy az új legenda erős lesz a megjelenéskor. “Ó, erős lesz” – mondta a vezető játéktervező. “Most még rettegek, hogy talán túl erős lett…”.

Ahogy a múltban is tették, ha egy legenda egyszerűen túl erős lett, akkor változtatásokkal igyekeznek visszaszorítani azt. Bár nem valószínű, hogy a legendát mondjuk egy héttel a megjelenés után megváltoztatnák, de ha túl sok akkor minél hamarabb megteszik.

Május 4-én magunk dönthetjük el, hogy végül mennyire lett erős Valkyrie.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI