18.8 C
Budapest
2021, szeptember 17, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

A youtuber kikelt magából: “Ringbe szállunk és kiütöm Jake Pault!”

KSI végre elmondta véleményét a Jake Paul vs. Ben Askren harc egy menetes győzelméről – és az biztos, hogy ki van éhezve arra, hogy a “problémás gyereknek” megadja az első vereségét. Jake Paulnak sikerült végül elég “jó” bokszolói karriert építenie.

Jake először 2018-ban verte el youtuber kollégáját, Deji Olatunjit, majd profi lett, és azóta legyőzte az influencer AnEsonGibet, a korábbi NBA-profi Nate Robinsont, legutóbb pedig a visszavonult MMA-st, Ben Askrent.

Paul győzelme Askren ellen elég érdekes volt; miután az első menetben egy “tiszta” ütéssel kiütötte Askrent, – aki a mérkőzés megállítását kérte -, Paul lett a győztes (elég impozáns fizetést is kapott). Sokak szerint az egész bundázott volt.

Végülis Askren sem tűnik túl szomorúnak:

Az, hogy ki lesz Jake következő ellenfele, még mindig nem tiszta – de a Team 10 alapítója világossá tette, hogy “végzett” a KSI-vel való küzdelemmel, miután eredetileg a Logan Paul elleni 2019-es visszavágó nyomán hívta ki.

A dolgok már egy ideje csendben mentek a Jake Paul vs. KSI fronton, Paul még azzal is vádolta őt, hogy “kitér” előle… de KSI kitart amellett, hogy ez nem is állhatna távolabb az igazságtól. Egy április 22-i videóban tisztázta, hogy igenis bokszolni akar ellene, azt állítva, hogy felbosszantotta, miután látta, hogy milyen könnyedén legyőzte Askrent.

“Meglesz az a küzdelem Jake ellen” – mondta KSI. “Meg akarok küzdeni Jake-kel. Ne értsd félre. Amikor láttam, hogy kiütötte Ben Askrent, dühös lettem. Van egy részem, bennem, ami úgy érzi, hogy szét kell basznom őt, hogy megmutassam, mekkora csaló. … Amikor ringbe szállunk, ki fogom ütni.”

Arról, hogy mikor kerül sor a meccsükre, még nincs hivatalos dátum, de KSI kijelentette, hogy csak akkor akar a meccsre koncentrálni, ha már befejezte a zenével kapcsolatos dolgait.

“Jó lendületben vagyok a zenével, szóval nem igazán akarom mindezt abbahagyni, csak azért, hogy megküzdjek ezzel a köcsöggel” – magyarázta. “Várni akarok addig, amíg ki nem adom az albumot, a deluxe kiadást, a turnét, a koncerteket, a fesztiválokat…”.

Jake Paul még nem válaszolt a kihívásra, sőt, nem tudni, hogy egyáltalán érdekli-e, ha azt vesszük figyelembe, hogy legutóbb mit nyilatkozott. Egyelőre úgy tűnik, várnunk kell, hogy hogyan alakul az ügy. 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI