Megmutattátok, hogy milyen szörnyű eddig a 3. Warzone szezon

Kicsit örülünk annak, hogy a Warzone 3. szezonja megérkezett. Ennek leginkább az az oka, hogy többet nem kell találgatnunk, mi is jön majd. Ugyanakkor rohadt nagy csalódás, hogy végül nekünk lett igazunk: tényleg csak egy Verdansk 2.0 jött.

Ha nem lennék szemfüles, észre sem venném, hogy változások történtek. Vagy ha nem ez lett volna a “feladatom”, hogy szemmel tartom a történéseket. Néhány épület élénkebb, és nagyjából ennyi?

Persze, bele lehet ebbe kötni, hogy nem így van, de ha nagyon keressük se találunk túl sok változást. Aztán ha ez nem elég, kitérhetünk a címben említett témára is. Elsősorban már egy saját tapasztalatot is szeretnénk megosztani.

Tegnap este ugyanis az event második részére be sem tudtam jutni, így jóformán mások képeiből és videóiból láttam csak a valós időpontban történő eseményeket. Nevetséges, hogy a Raven ezt így megengedi magának és nem készült fel.

Sejthették, hogy sokan leszünk. Na de jöjjenek is az általatok feltöltött bugok és egyéb képek, melyeket a két legnagyobb magyar Warzone csoportban osztottatok meg. Ahogy kell, a nevek természetesen rejtve maradnak.

Ha van még esetleg érdekes anyagotok, amit szívesen megosztanátok, vagy szeretnéd, hogy egy második részben benne legyen, várjuk a kommentben!

+ 1, csak mert szerintünk vicces volt:

Betöltés...
Keresés
Keresés