Nem megy a Hunt for Adler? Nyugi, nem nálad van a gond!

A Hunt for Adler esemény kihívásai sok Call of Duty: Warzone játékosnál nem működnek megfelelően, és a közösség nem örül ennek. Az esemény a Warzone és a Black Ops Cold War 3. szezonját hivatott indítani, az új Verdansk ’84-es térképet ünnepelve, és okot adva a játékosoknak, hogy néhány új helyszínre látogassanak el.

A probléma az, hogy amikor megpróbálják a játékosok teljesíteni az Intel contractot, akár a Summit, Farms, vagy a Factory területén, a kihívásokat nem jelöli teljesítettnek, még akkor sem, ha az összes ládát sikeresen megtalálták. Eddig sem az Activision, sem a Raven nem kommentálta még ezt a problémát, de a fejlesztőcsapat valószínűleg tisztában van vele, és dolgozik a javításon.

A Hunt for Adler eventtel kapcsolatban volt még néhány hiba, például a szerződések nem jelentek meg a térképen egyes játékosok számára, vagy néha egyáltalán nem jelentek meg a feltételezett spawn-helyszíneken. A főmenüben lévő eseményidőzítő is 0 másodpercnél ragadt egyeseknél, nem jelezve, hogy mikor ér véget az esemény.

Ha mindenképp nagyon szeretnéd most azonnal a jutalmakat, akkor csak próbáld meg újra és újra, amíg végre működik. Várhatsz a javításra is, ami egyelőre okosabb lépésnek tűnik.

Betöltés...
Keresés
Keresés