18.9 C
Budapest
2021, szeptember 24, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Beszívott az EA Sports – Ilyen béna Objective-et még nem láttunk

Ugyan jelenleg mindenki a Team of the Season promóval van elfoglalva, azért a Season Pass-t sem érdemes figyelmen kívül hagyni. Hamarosan ugyanis vége a szezonnak és addig érdemes kiszedni a jobb Storyline kártyákat, elvégre nyáron biztosan lesznek olyan SBC-k, amikbe kelleni fog a magas fodder.

A különféle Objective-ekért bőven ellát minket XP-vel az EA Sports, nekünk pedig annyi a feladatunk, hogy játszunk. Persze csak akkor, ha ezt a feladat is engedi, ugyanis bizonyos esetekben a kiadó őrületesen nagy baklövéseket követ el.

Az új Liverpool mezhez ugyanis olyan feladatot adtak, amit nem lehetett megcsinálni. A feladat leírás egy óriási káosz volt, ráadásul a teljesítéshez az a mez kellett, amit egyébként a feladat teljesítéséért kaptunk volna…

Az Objective teljesítéséért megkaphatjuk a Liverpool Home Kitjét, s nekünk csak annyi a dolgunk, hogy felvesszük a Liverpool Home Kitet (??) és 3 különböző meccsen lövünk egy gólt. A kérdés már csak az, hogy ezek után miért írja azt a játék, hogy “Progress 0/10”?

Na igen, azért, mert igazából elég, ha egy Liverpool játékossal 10 gólt lövünk. Mi megcsináltuk a feladatot, Firminóval lőttünk 10 gólt és megkaptuk a mezt és a tapasztalati pontot is.

Nagyon úgy néz ki, hogy az EA Sports előtt is csak a TOTS lebeg, ugyanis ezt most rendesen összegányolták.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI