Hibás hitreg, földalatti ellenfelek – Ilyen egy nap az új Warzone szezonban

Hatalmas nagy hype övezte a Warzone legújabb szezonjának érkezését. Az atomrobbanás köré rendezett esemény jól sikerült, bár szerver szintjén hagyott némi kivetnivalót maga után. Kevesen tudtak bekerülni a játékbeli eseménybe, aminek köszönhetően egy életre szóló élményről maradtak le, elvégre soha többet nem vehetünk majd részt ilyesmiben a Warzone-ban. Verdansk megsemmisült, jöhetett az új pálya.

Pontosabban csak ezt hittük, a fejlesztők ugyanis a már jól ismert pályát dugták ismét az orrunk elé, ám ebben az esetben a 80-as évek köntösébe bújtatták. Megtörtént tehát az első fricska, ám sokan úgy voltak vele, hogy ha kevesebb lesz a csaló és a Cold War motor jól működik, akkor könnyedén megbékélnek a helyzettel.

Azóta kiderült, hogy se nem lett kevesebb csaló (sőt), se nem működik jól a Cold War motor. Utóbbiról lehetett sejteni, hogy alávághat a Warzone játékélményének, ha a Raven Software élesíti, de élőben végignézni a szenvedést sokkal szívfájdítóbb. Temérdek bug és egyéb kellemetlen játékhiba uralkodik jelenleg a játékban.

UH OH! HERE WE GO AGAIN! First off, did I really miss that headshot? Second, apparently a glitch to get under the map at stadium. from CODWarzone

A fenti klip egy tökéletes példa arra, hogy miről is beszélünk. Minden megvan benne, ami jelenleg kiboríthatja a Warzone közösséget. Jól látszik, hogy a videó készítője lő egy tiszta fejest, amit a szerver nem regisztrál. Aztán folytatódik a kedvenc új hibánkkal, a földalatti ellenséggel. Valaki beesett a föld alá egy bug miatt, onnan pedig ingyen kapkodja a killeket, ugyanis felfelé a játék átengedi a golyókat, csak felülről nem lehet látni, hogy mi történik a föld alatt.

Nehéz most Warzone rajongónak lenni, már most úgy kell egy frissítés, mint egy falat kenyér.

Betöltés...
Keresés
Keresés