3.6 C
Budapest
2022, január 28, pén

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Minden a régi! – A 84-es Verdansk alá is beeshetünk és bukhatunk mindent

Vannak olyan Call of Duty játékosok, akik szeretik felderíteni a terepet. Nem csak abból áll nekik a Warzone játékélmény, hogy rohangálnak fel-le a pályán és rálőnek mindenre, ami mozog, hanem új lehetőségek után kutatnak. Így lehet rábukkanni érdekes búvóhelyekre, vagy rövidíthetjük le a rotát egy épület megmászásával.

Az a baj csak ezzel, hogy az új szezon nem jutalmazza azokat, akik kreatívak. A pálya ugyanis önmagában a felhasználók ellensége, bizonyos pontjai ugyanis úgy működnek, mint a futóhomok. Azt hisszük minden rendben, de ha rálépünk a kritikus területre, máris zuhanunk a föld alá, s csak reménykedhetünk, hogy megállunk a padló alatt, különben bukhatunk mindent.

New Map Bug Free 👌 from CODWarzone

A fenti videó tökéletesen szemlélteti azt, amiről beszéltünk. Érdemes tehát még egy ideig háromszor is meggondolni, hogy merre akarunk mozogni, ugyanis a fejlesztőknek még rettentően sok dolguk lesz a játék stabilizálásával.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI