11.3 C
Budapest
2021, május 7, pén

Tudtad? – Van olyan programozósuli, ami állást is szerez neked

Tegye fel a kezét, aki világ életében a gép előtt ült, imádta a szoftvereket, érdekelte a fejlesztés, vagy szerette volna megismerni, hogy hogyan épülnek...

FRISS

Igazságos döntés született? – PhantomL0rd pert nyert a Twitch ellen

Az egykori streamer, – aki kártérítést követelt, miután még 2016-ban tiltották a Twitchről -, a Twitteren azt állította, hogy “minden tekintetben” megnyerte a pert, és hogy a győzelme “MINDEN streamer győzelme”.

Zach Bussey streaming-riporter tweetelte, hogy Varga közel 21.000 dollárt kapott (a jelen árfolyam szerint 6.304.977 Ft) az ítéletben, bár ez az összeg Bussey szerint “anyagilag egy kicsit győzelemnek tűnik”, mert a Twitch többet is veszíthetett volna egy 2019 októberében hozott ítélet után, amely eltörölte az 50 000 dolláros kártérítési felső határt.

A Twitch 2016. július 19-én tiltotta PhantomL0rdot. A streamer a állítólag a CSGO Shuffle tulajdonosa volt, – egy olyan weboldalé, amely lehetővé tette a játékosok számára, hogy CS:GO skinekre fogadjanak. Varga állítólag fogadási százalékokat és házipénzt szerzett a weboldalon való felhasználáshoz anélkül, hogy ezt felfedte volna a Twitch-en vagy a YouTube-on lévő nézőinek.

PhantomL0rd az eredeti beadványában azt állította, hogy a Twitch “eddig soha semmilyen hivatalos magyarázatot nem adott a felfüggesztésére; ehelyett a Twitch csak homályos és folyamatosan változó állításokat tett a szolgáltatási feltételek megsértéséről”. Sőt, még azt is elmondta, hogy a Twitch engedélyezte neki, hogy egyszerre 30 percig szerencsejátékos tartalmakat közvetítsen.

A Twitch azonban egy 2018-as keresztpanaszában azt állította, hogy Varga “visszaélni kezdett a Twitch szolgáltatásaival, hogy más Twitch-felhasználókat és a közösséget saját anyagi haszonszerzés céljából átverje”.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI