Warzone: Mivel pakolhatjuk ki az ellenségeket a leggyorsabban?

A Call of Duty: Warzone 3. szezonja végre elindult, így itt az ideje, hogy felfedezd az új pályát, kitaláld, hogyan győzd le az összes csalót, és ami a legfontosabb, próbáld ki az összes fegyvert, hogy megtaláld a legjobb fegyverkombókat a felfrissített metában.

Ha nem láttad volna a Season 3 frissítési jegyzeteit, a Warzone csapata úgy döntött, hogy magával a Verdansk térképpel együtt a battle royale arzenálját is lebombázza: rengeteg fegyvert nerfelt, másokat buffolt, és bevezetett néhány újat is.

Mégis, már most egyértelmű, hogy van néhány fegyver, amely kiemelkedik a mezőnyből. Ha tehát úgy szeretnél belevágni az új szezonba, hogy nem kell túl sok időt pazarolnod  a különböző új és továbbfejlesztett fegyverekkel való kísérletezéssel, akkor íme egy gyors pillantás a játék 9 legjobb fegyverére, amelyek jelenleg a játékban vannak.

1.FFAR 1

Az FFAR 1 domináns fegyver volt a 3. évadba lépve, és bár nyilvánvalóan elég keményen lecsökkentették sebzését a korábbiakhoz képest, néhány attachment megváltoztatásával még mindig az egyik legidegesítőbb fegyver a játékban.

2. Grau 5.56

A Grau legnagyobb előnye az, hogy nagyobb távolságokon is következetesen harcolhatsz egy olyan AR-ral, amely a közeli és közepes távolsági harci forgatókönyvekben sem esik szét. Ha távolról akarsz játszani anélkül, hogy teljes mesterlövészkedésbe kezdenél, ez még mindig az egyik legjobb választásod.

3. Krig 6

Ez egy ellentmondásos bejegyzés lesz bármelyik “legjobb fegyverek” listáján, mivel a legnagyobb buffja felerősítette a fegyver fejlövési szorzóját, miközben nem drasztikusan előnyös az általános sebzéskibocsátás.

Míg ez a változás nyilvánvaló választássá teszi mindazok számára, akik bíznak a fejlövési képességeikben, az első jelentések szerint az általános sebzés csökkenését bőven kompenzálja az, hogy a fegyver stabilitása miatt a fejlövési bónuszokra meglehetősen könnyű támaszkodni. Próbáld ki.

4. PPSh-41

Nos, a PPSh-41-nek bizonyára nem kellett sokáig várnia, hogy a Warzone legjobb általános SMG-je legyen. Ami ebből a fegyverből hiányzik a sebzésben, azt a tűzgyorsaság és a nagy tárak több mint kompenzálják. Valójában elég jó esély van rá, hogy észre sem fogod venni, hogy milyen alacsony a fegyver sebzése, tekintve, hogy milyen gyorsan tud tüzelni és mennyi töltényt tud tárolni.

5. Mac-10

A Mac-10 és az LC10 jelenleg nagyjából azonos szinten teljesít, de ha a helyzet úgy hozza, a legtöbb Warzone játékos még mindig a Mac-10-et választja. Valószínűleg csalódni fogsz, ha ezt a fegyvert nem csak közelharcra használod, de figyelembe véve, hogy milyen jól teljesít ezekben a helyzetekben, MEGÉRI.

6. Stoner 63

Az, hogy a Stoner 63 az egyetlen LMG ezen a listán, egy kicsit elárulja, hol tart jelenleg ez a fegyverosztály, de ez inkább a fegyver életképességét és erejét bizonyítja a legközelebbi versenytársakkal szemben.

A Stoner 63 pontos? Abszolút nem, de az LMG-ket nem a pontosság miatt használod, és ennek a pisztolynak a magas tűzgyorsasága és nyers sebzéskibocsátása azt jelenti, hogy mindenben kiváló, amiben az LMG-kre támaszkodsz.

7. Kar98k

Kicsit ellentmondásos a Kar98-at ajánlani, tekintve, hogy a fegyver egy mesterlövészpuska, amely nem a távolsági párbajokban jeleskedik. Valójában a Kar98 sok szempontból nem igazán ideális távolsági fegyver. Azon ritka Sniperek egyike, amelyhez a pillanat hevében fordulhatsz, és megnyerheted vele a csatákat, mielőtt azok egyáltalán elkezdődhetnének.

Ezzel a fegyverrel gondosan meg kell választanod a lövéseidet, de mint egy nagyobb hatótávolságú lehetőség, amely nem követeli meg, hogy elkötelezd magad a mesterlövész életmód mellett, ez egy egyedi és erős fegyver.

8. HDR

Egyszerűen fogalmazva, ez egy lassú, nehéz, pusztító, nagy hatótávolságú fegyver. Nagyot üt és nagyot hibázhat, ugyanakkor a nagy lövedéksebesség azt jelenti, hogy ezzel a fegyverrel valójában egy kicsit könnyebb eltalálni a mozgó célpontokat, mint néhány más, hasonló funkcionalitást kínáló Sniperrel.

9. Renetti

Egyetlen Warzone játékos sem szereti, ha egy pisztolyra kell támaszkodnia, de mivel sok olyan helyzet van, amikor legalább egyet be kell vennie a felszerelésébe, akkor talán a Renetti a legjobb választás.

Nem sok izgalmas dolog van ebben a fegyverben, de amikor pisztolyokról beszélünk, ez inkább előny, mint bármi más. Pontosan azt teszi, amire szükséged van tőle a közeli és a közepes távolsági forgatókönyvekben, és még akkor is meglepő ütést mér, ha a sorozatlövési képességével képes vagy elkapni valakit.

Betöltés...
Keresés
Keresés