Akciófigyelő: Igazi meglepetés az Epic következő ingyenjátéka

Meglepő fordulat az Epic Games portfóliójában.

Tegnap megérkezett a váltás az Epic Games ingyenjáték arzenáljában, ahol egy olyan AAA kategóriás cím is bekerült, mint az Alien: Isolation. Aki a horror elemekkel teletűzdelt Alien címtől nem dobta el az agyát, az a Hand of Fate 2-t is behúzhatja.

Ezzel egy időben az Epic megvillantotta a jövő heti ingyenes címét, ami nem más, mint az Idle Champions of the Forgotten Realms. Akinek esetleg nem mondana semmit, az nem véletlen, ugyanis a játék 2021 februárjában debütált, ám nem kapott túl nagy felhajtást, tekintve eredetileg is a free-to-play modellre építettek és nem túl széles tömegeket szólított meg a Dungeons & Dragons licencelt világa. Az Epic-nek köszönhetően viszont ez hamar változhat.

Noha ezúttal nem egy teljes játékot kapunk, csupán pár különleges erővel bíró hőst. A jelenlegi felhozatal mellett, ahol egy alig pár éves Alien címet húzhatunk be, elég érdekesen fest a jövő heti kínálat. Persze a Idle Champions is egész jól fest első ránézésre, de a felhasználók nem pont erre számítottak, sokan hangot is adtak nemtetszésüknek.

Betöltés...
Keresés
Keresés