11.1 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Milyen bug ez?! – Gusztustalan űrlények lepik el a Warzone fegyvereit

Furcsa jelenségekről számolnak be a Warzone játékosok a napokban. Bizonyos esetekben a Blueprintjeiket teljesen felülírja a játék és egy gusztustalan, űrlényszerűséggel “benőtt” fegyvert ad helyettük.

A fegyverek ilyenkor érdekes hangokat adnak ki, ráadásul zöld, trutymós nyomot hagynak a lövedékeik.

My Western Front M16 blueprint turned this monstronsity. Could not find it in the Armory. Shoots green tracers, plague dust dismember, and leaves plague splatter. from CODWarzone

Ami érdekes, hogy egyetlen játékos sincs birtokában a gusztustalan skinnek, vagyis a játék saját életet él jelenleg. Az is lehet, hogy egy új esemény előszele ez, de az biztos, hogy semmi hivatalosat nem lehet erről olvasni jelenleg.

Első ránézésre egy befejezetlen Mastercraft fegyvernek tűnik, aminek az előkerülését valószínűleg egy játékbeli hiba okozza. Ha tehát ilyen helyzetbe kerülnél Te is az M16-tal, élvezd ki az ingyen Mastercraft adta lehetőségeket!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI