11.3 C
Budapest
2021, május 7, pén

Tudtad? – Van olyan programozósuli, ami állást is szerez neked

Tegye fel a kezét, aki világ életében a gép előtt ült, imádta a szoftvereket, érdekelte a fejlesztés, vagy szerette volna megismerni, hogy hogyan épülnek...

FRISS

Parodizálta a medencés streameket – A Twitch bannal honorálta

Nem nagyon lehet tudni, hogy mi történik a Twitch háza táján. A Just Chatting kategória egy hatalmas wellness-szállóvá változott, minden magát csinosabbnak gondoló női streamer feltöltötte a felfújhatós medencéjét és onnan beszélget a követőivel. Akik ezért egyébként irdatlan mennyiségű pénzt költenek rájuk.

Könnyen lehet, hogy dörzsölik a tenyerüket az elnökök, ugyanis találtak egy kiskaput az OnlyFans megszorítására, ám a másik oldalon viszont megmagyarázhatatlan szankciókat vezetnek be.

Toby ‘udysof’ Horne úgy döntött, hogy odavág egy kicsit az új Twitch-metának és nőnek öltözve, melltartóban ült medencébe a legutóbbi közvetítése során. A Twitch köszönte szépen, egy napos pihenőre pakolta a streamert, aki Twitteren jelentette ki, hogy valószínűleg ez volt az utolsó ilyen próbálkozása.

Azt nem tudni, hogy a nőknek miért szabad azt, amit a férfiaknak nem (na meg fordítva!), de most úgy fest, hogy a platform kezelői sincsenek tisztában azzal, hogy mit is szeretnének.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI