Tiltották Disguised Toastot, az okot viszont csak a Twitch érti

Komoly karriernek számít manapság a tartalomgyártás. Persze egyáltalán nem egyszerű, s csak tényleg nagyon kevesen futnak be igazán. Épp ezért azok, akiknek lehetőségük van pénzt keresni a videózással, nagyon vigyáznak a pozíciójukra. Ugyanis ha az egyik platform (Youtube, Twitch, stb.) szabályszegésen kapja őket, máris jöhetnek a tiltások és egyéb büntetések. Egy ilyen malőr pedig könnyedén egy streamer karrierjének végét is jelentheti.

https://twitter.com/DisguisedToast/status/1386179809353420801

Disguised Toast a Hearthstone közösségen belül vált ismertté, ám azóta az Offline Tv egyik oszlopos tagjává nőtte ki magát. Több százezres követőtáborát ízléses humorával szórakoztatja nap, mint nap, elsősorban Facebookon. Viszont néha előfordult, hogy Twitchen is streamelt, ám most úgy tűnik, hogy ennek itt most vége szakadt.

A Twitch ugyanis örökérvényű tiltásban részesítette a tartalomgyártó fiókját, ugyanis az szerintük “nem moderálta rendesen a tartalmát”. Ez a gyakorlatban úgy nézett ki, hogy Toast megnézett a nézőivel egy videót, amiben káromkodtak. Ennyi.

Sosem volt egy hisztériázós, magából kikelős srác Toast, így vicces, hogy ilyesmivel találta őt meg a Twitch. Mivel nem ez a fő platformja, így nem lesz szívbemarkoló ez a veszteség, de ez is egy tökéletes példa arra, hogy valami nagyon nincs rendben a Twitch háza táján.

Betöltés...
Keresés
Keresés