Új magyar charity-rekord? Elképesztő, mennyit gyűjtött bLYYY jótékonysági streamje

BLYYY-ról eddig is tudtuk, hogy hatalmas szíve van, amikor másokon kell segíteni, legutóbbi megmozdulása azonban minden eddiginél magasabbra emelte a népszerű magyar streamert. BLYYY ugyanis gondolt egyet, és 28. szülinapján ajándék helyett ő szeretett volna ajándékozni, méghozzá a Gyermekétkeztetési Alapítvány javára. Ezért 28. szülinapjára összetrombitálta a hozzá közel álló szponzorokat, és értékes nyereményekkel futó jótékonysági streamet tartott:

  • a közvetítés teljes bevételét a Gyermekétkeztetési Alapítványnak szánta
  • a donate-et küldő nézők között brutális ajándékokat sorsolt ki, hála a szponzoroknak
  • eredetileg 6-10 órásra tervezte, végül 12 órán át gyűjtött a nehéz sorsú gyerekeknek, egyhuzamban

A végeredmény, pedig valami egészen elképesztő összefogás!

A 12 órás stream alatt a bLYYY-nál megszokott játékok voltak terítéken, PUBG és VALORANT mecsek pörögtek. A gyűjtés persze mit sem ért volna jótékonykodó nézők nélkül! A két játék közössége, és bLYYY rajongói pedig igazán kitettek magukért.

A stream végére 5115 dollár, vagyis több, mint 1,53 millió forint gyűlt össze a Gyermekétkeztetési Alapítvány számára. A kommentelők szerint pedig ez új magyar rekord is egyben!

Akár rekord, akár nem, le a kalappal bLYYY, a stream nézők és a két játék közössége előtt, hogy összehozták ezt a csodás gyűjtést! Amikor magyar streamereket, és példaképeket említünk, azt hiszem valahol innen érdemes kiindulni.

Boldog Szülinapot bLYYY, elképesztő emberi nagyság!

Betöltés...
Keresés
Keresés