18.8 C
Budapest
2021, szeptember 17, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Azt hitted a hot tub a legalja? – Akkor itt a meztelen jóga!

A Twitch legújabb őrülete, a medencés-beszélgetős streamek, egy pillanat alatt letarolt mindent. A magukat csinosnak valló lányok egytől egyig fürdőruhát húztak, felfújták a kismedencét és kamerát raktak mellé. Azóta dől a lé, mintha nem lenne holnap.

Ez persze sokaknak nem tetszik, de szokták mondani, hogy “ha működik, akkor nem hülyeség”. S a helyzet az, hogy a hot tub stream igenis működik.

Viszont most van egy újabb feltörekvő kategória, ami úgy tűnik, hogy felveszi a versenyt a medencés streamekkel. Ez pedig nem más, mint a meztelen jóga!

A meztelen jóga ugyan korhatáros tartalomnak minősül a Youtube-on, de egyetlen kattintással orvosolható a probléma.

Ha feltennéd a kérdést, hogy ez mégis miért megengedett, a válasz egyszerű: mert művészetnek minősül. S így nem is nagyon lehet korlátozni.

A tartalomgyártók tehát találtak egy kiskaput, amivel akár a Youtube-on is vetkőzhetnek és “szórakoztathatnak”. A pénz pedig már évtizedek óta ott van, ahol a legkevesebb textil…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI