Lee Sin pozíciót váltott – A Challenger játékosok esküsznek rá

Érdekes új trend van kialakulóban a League of Legends szóló ösvényein. Lee Sin a zdsungelből előmászva topon és miden arat babérokat mostanában.

Caps, Perkz, Bwipo. A három név azért lehet ismerős, mert mindhárman Európában váltak világhírű League of Legends profikká. Na meg az is közös bennük, hogy esküsznek a Lee Sin lane-re.

A profik rájöttek, hogy Lee jelenleg nem túl erős a dzsungelben. Nem tudja tartani a lépést a Rumble, Hecarim, Udyr triumvirátussal, ám mégis rettentően jó statisztikákkal rendelkezik ahhoz, hogy kimaradjon a buliból. Ezért is viszik újonnan a jobb játékosok a szóló pozíciókba.

Nagyon jól trade-el, valamint az alapstatisztikák alapján meglehetősen tankos is, így nagyon ritkán veszít 1v1 harcokat. Egyértelműen nem Bronze és Silver szintre ajánlott, ám ha egy tapasztalt játékos vagy, érdemes kipróbálni az új Conqueror királyt.

Az általános statisztikákon még nem látszik a karakter átütő ereje, ám már most 50% körüli a győzelmi aránya a solo lane Lee Sinnek. S úgy tűnik, hogy a legutóbbi frissítés óta ez rohamosan növekszik.

Ha tehát Plat körül, vagy afelett játszol, hamarosan érdemes lesz számolni vele!

Betöltés...
Keresés
Keresés