18.8 C
Budapest
2021, szeptember 17, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Meg akarta ölni a MiHoYo vezérigazgatóját, de valamit nagyon elszúrt

Lehet nem kedvelni a Genshin Impactet, de azt el kell ismerni, hogy az utóbbi évek egyik legsikeresebb játéka, ha az anyagiakat nézzük. Megjelenése óta már több mint 1 milliárd dollárt hozott a fejlesztők konyhájára a játék, ami árfolyamtól függően körülbelül 360 milliárd forintnak felel meg. Szép kis összeg, nem igaz?

Most viszont igazán kellemetlen helyzetbe került a fejlesztőcsapat. A Genshin Impact mellett jegyeznek egy keleten szintén nagyon híres játékot is, a Honkai Impact 3rd-öt. S míg a játék sikeres, a közössége megkérdőjelezhető Egy rajongó ugyanis elhatározta, hogy végez a MiHoYo (a játékért felelős fejlesztőcég) vezérigazgatójával, ugyanis problémái adódtak a legutóbbi DLC-vel.

A közösségen belül kitört egy nagyobb balhé a nyusziruhás, túlszexualizált skinek miatt. Ezek később kikerültek a játékból. Nos, ez csak tovább hevítette a helyzetet. Két táborra szakadtak a játékosok, voltak azok, akik támogatták a lépést, ám olyanok is hangosak voltak, akik hiányolták a játékból a nyuszis tartalmakat.

Azt nem tudni, hogy a szóban forgó rajongó melyik táborba tartozott, csak azt tudni, hogy ez az ellentét vezetett az indítékhoz.

A merényletet késsel tervezte végrehajtani, a MiHoYo sanghaji központjában. Ám még mielőtt cselekedni tudott volna, a hatóságok megállították az illetőt.

Ugyan itt komoly pszichés problémák lehetnek a háttérben, már alig várjuk, hogy valamilyen hozzá nem értő politikus megint az agresszivitást előidéző játékokról beszéljen…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI