25.3 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

WTF: Gázmaszk animáció ritkítja a Warzone játékosok számát

A Gulág nem hozhat megnyugvást.

A Call of Duty játékok sosem a kiváló optimalizáltságukról voltak híresek. Egy akkora területű játék esetén, mint a Warzone, pedig ez még inkább kiütközik. Ezúttal a gázmaszk animáció tette be a kaput a játékosoknál. A fejlesztők ugyanis nem gondoltak arra, hogy valaki törött gázmaszkkal szeretne ejtőernyőzni, ilyenkor ugyanis a következő helyzet áll fenn:

A destroyed gas mask should have a toggle to stop auto-removing from CODWarzone

Nem túl kellemes ugye? Nos, azt nem tudjuk, hogy az automatikus gázmaszk levétel miért olyan fontos, de valószínűleg a fejlesztők sem gondolták át teljes mértékben a funkciót. A játékosok véleménye egyértelmű: ki kell kapcsolni a funkciót, vagy legalább opcionálissá kellene tenni a gászmaszk levételét.

Mivel a posztra több ezren reagáltak röpke 24 óra elteltével, így remélhetőleg a fejlesztőkhöz is eljutott a probléma. Reméljük hamar javítják a hibát.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );