18.8 C
Budapest
2021, szeptember 17, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Kiderült, hogy mikor száll ringbe Logan Paul a világ legjobb bunyósával

Remélem a cím miatt most sokan élezik a késüket, ugyanis sokak szerint Floyd Mayweathert a legjobb bunyósnak nevezni enyhén szólva is sarkítás. Holott ez egyáltalán nem igaz, emberünk egyetlen profi meccset sem veszített el, ezzel pedig a boksztörténet egyik, ha nem a legnagyobb alakjává vált.

Logan Paul viszont eddig csupán egy döntetlent és egy vereséget tud felmutatni, így gondolhatjuk, hogy mi áll a történet hátterében. Nos, segítek, nem a presztízs, hanem a pénz.

Kezd rájönni a világ, hogy az ilyen jellegű influenszer bunyók konvertálnak a legjobban, így sajnos/nem sajnos egyre több ehhez hasonlót szerveznek. A Jake Paul kontra Ben Askren például egy pillanat alatt az egyik legtöbb pénzt generáló bunyója lett a történelemnek.

A következő hatalmas durranás pedig júniusban érkezik, ugyanis a Logan Paul kontra Floyd Mayweathert februárról június 6-ra (magyar idő szerint) tolták.

Hatalmas hakni lesz…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI