12.4 C
Budapest
2021, május 7, pén

Tudtad? – Van olyan programozósuli, ami állást is szerez neked

Tegye fel a kezét, aki világ életében a gép előtt ült, imádta a szoftvereket, érdekelte a fejlesztés, vagy szerette volna megismerni, hogy hogyan épülnek...

FRISS

Kiderült, hogy mikor száll ringbe Logan Paul a világ legjobb bunyósával

Remélem a cím miatt most sokan élezik a késüket, ugyanis sokak szerint Floyd Mayweathert a legjobb bunyósnak nevezni enyhén szólva is sarkítás. Holott ez egyáltalán nem igaz, emberünk egyetlen profi meccset sem veszített el, ezzel pedig a boksztörténet egyik, ha nem a legnagyobb alakjává vált.

Logan Paul viszont eddig csupán egy döntetlent és egy vereséget tud felmutatni, így gondolhatjuk, hogy mi áll a történet hátterében. Nos, segítek, nem a presztízs, hanem a pénz.

Kezd rájönni a világ, hogy az ilyen jellegű influenszer bunyók konvertálnak a legjobban, így sajnos/nem sajnos egyre több ehhez hasonlót szerveznek. A Jake Paul kontra Ben Askren például egy pillanat alatt az egyik legtöbb pénzt generáló bunyója lett a történelemnek.

A következő hatalmas durranás pedig júniusban érkezik, ugyanis a Logan Paul kontra Floyd Mayweathert februárról június 6-ra (magyar idő szerint) tolták.

Hatalmas hakni lesz…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI