11.3 C
Budapest
2021, május 7, pén

Tudtad? – Van olyan programozósuli, ami állást is szerez neked

Tegye fel a kezét, aki világ életében a gép előtt ült, imádta a szoftvereket, érdekelte a fejlesztés, vagy szerette volna megismerni, hogy hogyan épülnek...

FRISS

Így takarítsd el a csaló társad Warzone-ban

Bizony előfordul, hogy csapatban van kedvünk játszani, még akkor is, ha a társaink éppen nincsenek online. Ilyenkor van lehetőségünk fillelni a Warzone-ban és kapni egy-egy véletlenszerűen választott társat.

Ezek elsülhetnek jól is, vagy rosszul is, de a lényeg, hogy a játékot élvezzük. Viszont nem minden a győzelem. A tiszta játék miatt szórakoztató a Warzone, ám ha valaki csal, a győzelem sem lesz édes.

Me and my buddy were playing trios with a fill. We realized our random was hacking. Couldn’t let him ruin other people’s games from CODWarzone

Most előkerült egy videó, amiben egy játékos véletlenül került össze egy csalóval. Felismerve a helyzetet, megkérte a csalót, hogy álljon rá egy autóra, ő pedig majd körbeviszi a pályán, hogy minél több killt szerezhessen. A szerencsétlen csaló ezt el is hitte, nagyban darálta az embereket, amíg a társa a sziget széle felé hajtott. Végül a terepjáróval együtt dobta ki a pályáról a csalót, ezzel egy kicsit jobb hellyé téve Verdanskot. Le a kalappal!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI