11.1 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Óvakodj az ilyen paraszt CS:GO csapattársaktól

A toxikus magaviselet sajnos egyáltalán nem idegen a Counter-Strike játékosoknak. Nem egy kutatás szól arról, hogy a játék az egyik legkellemetlenebb közösséggel rendelkezik, bár sokan egyből a csalókra asszociálnak ilyenkor. Holott nem kell ahhoz csalni, hogy valaki gerinctelenül viselkedjen egy online játékban.

A CS:GO-ban büntetendő a társak megsebzése. Bizonyos sebzésmennyiség után kitilt a játék, s ezt minél többször hozzuk össze, annál hosszabb ideig kerülünk hűvösre.

So this is how team damage ban works? from GlobalOffensive

Most felkerült a CS:GO Reddit fórumra egy videó, amiben be is mutatják, hogy mennyire ki lehet csinálni egy ártatlan játékost puszta rosszindulattal. A videó készítője molotovval próbálta terelni az ellenfeleit, amikor a kellemetlenkedő csapattársak nemes egyszerűséggel beleálltak az égő folyadékba. Természetesen a rendszer úgy számolta, hogy szándékos sebzést osztott ki csapattársainak, így jött is a büntetés azonnal.

Ha ilyen jellegű magatartást tapasztaltok, jobb, ha inkább azonnal kiléptek és hagyjátok a játékot arra a napra…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI