6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Így fog kinézni az új Batman Zero skin a Fortnite-ban

Az adatbányászok rá vannak pörögve az új Fortnite x Batman tartalmakra. Az Epic Games és a DC szövetséget kötött, s egy új, exkluzív képregénysorozatot készítenek együtt. A főszereplő Batman, aki a Zero Point hatására a Battle Royale szigetre kerül.

A füzeteket sajnos Európában csak kevés országban lehet kapni, a digitális kiadást pedig nem érhetjük el, ugyanis régiózáras az amerikai DC Universe. Ez azért fájó, mert a képregényekkel együtt speciális kódot is kapnak a vásárolók, amikkel spéci játékbeli tartalmakat nyithatnak meg. Többek között egy Harley Quinn, valamint egy Batman Outfitet.

Az aktív leakerek már le is rántották a leplet Batman legújabb verziójáról, így már láthatjuk, hogy hogyan fog kinézni Batman Zero a játékban.

A skinnel egy Pickaxe, egy megtépázott köpeny, valamint egy töltőképernyő is érkezni fog. Minőségi tartalom, kár hogy alig lehet hozzájutni…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI