11.3 C
Budapest
2021, május 7, pén

Tudtad? – Van olyan programozósuli, ami állást is szerez neked

Tegye fel a kezét, aki világ életében a gép előtt ült, imádta a szoftvereket, érdekelte a fejlesztés, vagy szerette volna megismerni, hogy hogyan épülnek...

FRISS

Nyíltan cheatel a streamjeiben, erre a Facebook partneri szerződést ajánlott neki

Mégis mi történik a Facebooknál?

A Facebook továbbra sem tett le nagy tervéről, ami a gaminget illeti, szeretnének ugyanis a Twitch-hez felnőni, ennek érdekében pedig szinte bármire képesek. Jó példa erre Zsozéatya, akit közvetlenül a konkurenciától hoztak át, mára pedig több ezren nézik közvetítéseit. Ezúttal ismét leigazoltak egy eléggé ismert illetőt, aki a hacker körökben ismert.

A népszerű csaló nem is rejti véka alá, hogy különféle segédletekkel játszik, legutóbb “Hacks Gaming 2” címmel streamelte élő adását.

Érthető módon a gamer közösség igencsak kiakadt, hiszen a Facebook nemhogy hagyja a gamerek legnagyobb rákját közvetíteni, de még partneri szerződést is az orra alá tolnak. Hamar nagyobb visszhangot kapott az ügy, majd több ezren tagelték be a Facebook Gaming Twitter fiókját, amire a kék óriáis is reagált.

“Hogy kaphat partneri státuszt egy csaló, toxic, stream sniper?”- tette fel a kérdést Jeff Leach

A Facebook hamar kapcsolt, nemcsak a csaló partneri státuszát törölték, hanem az egész profilját, mind a közel 10 ezer követőjével együtt. Ezzel remélhetőleg véget is ért streamer karrierje, bár több, mint valószínű, hogy újra próbálkozik majd a YouTube-hoz hasonló platformokon, ahol továbbra sem számít szabályszegésnek a cheat gameplay közvetítése.

 

 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI