Eddig bírta: Poki is beszáll a hot tub drámába

A hot tub stream nem számít már újdonságnak a Twitch világban. Jó ideje léteznek, és még nagyobb népszerűségre tettek szert, miután az oldal 2019-ben frissítette az irányelveit, és engedélyezte a fürdőruhát a strandokon, medencékben és pezsgőfürdőkben.

Ez a dolog ellentmondásos kérdéssé nőtte ki magát még a nagy nevek között is, ilyenek pl. Felix ‘xQc’ Lengyel és Rachel ‘Valkyrae’ Hofstetter is, akik a kerítés mindkét oldalán állnak. Emellett számtalan hot tub streamert tiltottak ki, köztük azokat is, akik gúnyolódtak rajta.

És most, a sztori legújabb fejleményében Pokimane, a streamerek nagyasszonya is megjött és elmondta mit gondol: a Twitchet hibáztatja a „rendkívül kétértelmű szolgáltatási elvek miatt, amelyek ilyen nagy szürke területeket tartalmaznak”.

Poki ugyanakkor reméli, hogy az emberek „nem neheztelnek azokra a személyekre”, akik hot tub streameket csinálnak. Ehelyett úgy véli, hogy a Twitch „rosszul tette egyértelművé, hogy mi elfogadható és mi nem”, és ötletelt a lehetséges megoldásokról, beleértve a szürke zónába eső tartalmak újbóli besorolását.

„Nem hiszem, hogy a Twitch szerint ez nem szexuális jellegű tartalom… Szerintem csak szimplán nem tudnak vele mit kezdeni. Azon a területen belül van, hogy nem tiltható, de ugyanakkor nem minden korosztály számára megfelelő.” – mondta. „Valamilyen módon kategorizálni kell ezt a köztes típusú tartalmat”.

A Twitch már elvileg foglalkozik az üggyel, azt állítva, hogy „szorosan” figyelik a helyzetet.

Betöltés...
Keresés
Keresés