11.3 C
Budapest
2021, május 7, pén

Tudtad? – Van olyan programozósuli, ami állást is szerez neked

Tegye fel a kezét, aki világ életében a gép előtt ült, imádta a szoftvereket, érdekelte a fejlesztés, vagy szerette volna megismerni, hogy hogyan épülnek...

FRISS

Streamelésbe kezdenél? – Tippek a legnagyobbtól, Ninjától!

Biztosak vagyunk benne, hogy Ninja nevét már senkinek sem kell bemutatnunk. Ha mégse menne egyből: a kék hajú streamer srác, aki imádja a drámát. Először a Fortnite volt a fő tevékenysége, majd váltott.

A váltás oka a stream sniperek elviselhetetlenül magas száma és a játékos közösség átlag életkorának alacsonysága volt. Ezután tért vissza az Idézők Szurdokába – tehát igen, LoL – egyébként már ezzel a játékkal is játszott korábban, valamint közvetítette is azt.

Azonban nem mindig csak a játékokat űzi, időnként azért a drámák mellett igyekszik a kis rajongóit is támogatni. “Mit tegyek akkor, ha a szüleim egyáltalán nem támogatnak abban, hogy streameljek?” – tette fel kérdését egyik nézője.

Ninja erre készségesen és komolyan reagált: “Először is ülj le velük és beszélgessetek el a témáról komolyabban. Kérdezd meg, hogy miért nem akarják, hogy streamer legyél? Aztán bizonyosodj meg arról, hogy minden más okés.” – mondta.

Mi lenne a minden más? Már mondjuk is: “Győződj meg arról, hogy jók a jegyeid, hogy a hétköznapi dolgaid mind rendben legyenek és a szüleidnek ne legyen oka panaszra! Aztán hogy a suliban is minden oké. Mondd el, hogy ez az amit szeretsz!” – tanácsolta Ninja.

Nos, teljes mértékben egyetértünk. Hazánkban valószínűleg az idősebb korosztály még mindig azt gondolja, hogy ez elvesztegetett idő, és “ebből nem fogsz megélni”. Például ebben az esetben nyugodtan vedd elő a nagy Ninja tanácsait.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI