Streamelésbe kezdenél? – Tippek a legnagyobbtól, Ninjától!

Biztosak vagyunk benne, hogy Ninja nevét már senkinek sem kell bemutatnunk. Ha mégse menne egyből: a kék hajú streamer srác, aki imádja a drámát. Először a Fortnite volt a fő tevékenysége, majd váltott.

A váltás oka a stream sniperek elviselhetetlenül magas száma és a játékos közösség átlag életkorának alacsonysága volt. Ezután tért vissza az Idézők Szurdokába – tehát igen, LoL – egyébként már ezzel a játékkal is játszott korábban, valamint közvetítette is azt.

Azonban nem mindig csak a játékokat űzi, időnként azért a drámák mellett igyekszik a kis rajongóit is támogatni. „Mit tegyek akkor, ha a szüleim egyáltalán nem támogatnak abban, hogy streameljek?” – tette fel kérdését egyik nézője.

Ninja erre készségesen és komolyan reagált: „Először is ülj le velük és beszélgessetek el a témáról komolyabban. Kérdezd meg, hogy miért nem akarják, hogy streamer legyél? Aztán bizonyosodj meg arról, hogy minden más okés.” – mondta.

Mi lenne a minden más? Már mondjuk is: „Győződj meg arról, hogy jók a jegyeid, hogy a hétköznapi dolgaid mind rendben legyenek és a szüleidnek ne legyen oka panaszra! Aztán hogy a suliban is minden oké. Mondd el, hogy ez az amit szeretsz!” – tanácsolta Ninja.

https://www.youtube.com/watch?v=lkMyXKZhxac&ab_channel=ClipsFromMars

Nos, teljes mértékben egyetértünk. Hazánkban valószínűleg az idősebb korosztály még mindig azt gondolja, hogy ez elvesztegetett idő, és „ebből nem fogsz megélni”. Például ebben az esetben nyugodtan vedd elő a nagy Ninja tanácsait.

Betöltés...
Keresés
Keresés