18 C
Budapest
2021, szeptember 28, ked

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

A valódi retro élmény? – Aprócska csalások a Returnalben

Nemrég megjelent a Returnal, és az általános vélemény az, hogy a játék fantasztikus, ám igen stresszes és nehéz. Tegnap meg is néztük, hogy TheVR Pisti mit szól hozzá, ITT újra megnézheted.

Valószínűleg még hetekig lesz némi vita a játék körül arról a “kihívásról”, amit a Returnal képvisel, ami nem más, mint egy bullet-hell, ahol nincsenek igazi lehetőségeid a fájdalom enyhítésére.A játékban található csalókódok segítségével azonban egy kicsit könnyebbé teheted azokat a kezdeti problémákat.

Pontosabban, nem annyira csalás, inkább debug kódok. Ezeket a youtuber, TheRandomizer fedezte fel először. Egy billentyűzetet a PS5-ödre csatlakoztatva (komolyan, működik) és az alábbi kódokat beírva néhány szuper tárgy eshet.

Az egyik kód lehetővé teszi, hogy hozzáférj a Returnal fegyverarzenáljához az épp aktuális képzettségi szinteden, a másik kód pedig egy praktikus mentőkötél, amely újraindít annál a bizonyos Helios űrhajónál.

Az elképzelés itt az, hogy a játékot az általad kívánt fegyverrel kezdheted, megszerezheted a fegyver “jártasságát” , majd spawnolhatod a fegyver egy másik verzióját egy magasabb szinten. Ha a dolgok eldurvulnak, van egy menekülési útvonal vissza az űrhajódhoz, anélkül, hogy közben elveszítenéd a fejlődésedet.

Természetesen a Housemarque szerint hamarosan érkezik egy javítás, amely megöli ezt az exploitot, szóval tekintsétek magatokat figyelmeztetettnek.

Returnal debug kódok

Fegyverek:

  • Tartsd lenyomva a Shift, Ctrl, Alt billentyűket.
  • Nyomd meg az 1-0 billentyűket az aktuális fegyverismeretednek megfelelő fegyverekhez.

A hajó újraindul és megtartja az összes aktuális fejlődést:

  • Tartsd lenyomva a Shift, Ctrl billentyűket.
  • Nyomd meg a 4-es billentyűt, hogy újraindulj a Helioson az összes aktuális statisztikával, felszereléssel és fegyverkészséggel.
  • A hajó respawn használata a Biome 3 vagy Biome 4 alatt a játék lefagyását okozhatja.
 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI