18.8 C
Budapest
2021, június 17, csü

ÜTKÖZÉSPONT – egy izgalmas játék, ami megmentheti az életed

Mindenki látott már a tévében valamilyen helyszínelős krimit. Népszerűségük érthető, hiszen kétségkívül szórakoztató figyelemmel kísérni, ahogy a profi nyomozók az apró nyomokból és elejtett...

FRISS

Ash is PewDiePie rajongó? – Észveszejtő “easter egg”

A még 2019-ben debütált Pokemon Journeys a régóta futó anime-sorozat legújabb évada. A sorozat Ash Ketchum kalandjainak krónikája, ahogy a szeretett főhős beutazza a Nintendo franchise mind a nyolc régióját.

A népszerű sorozat egyik áprilisi epizódja futótűzként terjedt az interneten, miután egyes nézők úgy vélték, hogy egy PewDiePie “easter egg” van elrejtve a szemünk előtt. Lehet, hogy az ikonikus tréner valóban a svéd youtuber rajongója?

Az anime 59. epizódja azzal kezdődik, hogy Ash-t és társát, Goh-t egy elveszett Grookey ébreszti fel. A sorozatot néző nézők észrevették, hogy Ketchum pizsamapólója szörnyen hasonlít PewDiePie hírhedt Brofist logójára.

Is that a motherflippin’ Pewdiepie reference?! from PewdiepieSubmissions

Miután befejeződött a vetítés, a közösségi oldalakon elkezdtek felbukkanni olyan témák, amelyekben a rajongók azt kérdezték, hogy a legutóbbi epizódban valóban volt-e egy easter egg, amelyet a svéd tartalomkészítőnek szenteltek.

“Ez egy kibaszott Pewdiepie utalás?!” – kérdezte az egyik felhasználó a népszerű fórumon. A Pokemon 8. generációs Sword&Shield címét ismerő játékosok gyorsan rámutattak, hogy az ököl valójában a Galar Fighting-type Gym szimbóluma kellene hogy legyen, amelyet Trainer Bea vezet.

Bár a Pokemon-rajongók rögtön tudták, hogy mi a szimbólum, érthető, hogy a YouTuber rajongói miért tévesztik össze, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy az új Gym-logó milyen közel áll Pewd Brofistjéhez.

A formából és a P-re hasonlító körvonalból ítélve valóban elég közel állnak egymáshoz. Még olaj a tűzre, hogy másodpercekkel azelőtt, hogy Ketchum pólója megjelenik, a kamera egy számítógépes székre pásztázik, amely feltűnően hasonlít Kjellberg hírhedt székére.

Annak ellenére, hogy az easter egget megcáfolták, a rajongók gyorsan futottak a jelenettel, és vicces mémeket készítettek belőle.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI