18 C
Budapest
2021, szeptember 28, ked

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Ash is PewDiePie rajongó? – Észveszejtő “easter egg”

A még 2019-ben debütált Pokemon Journeys a régóta futó anime-sorozat legújabb évada. A sorozat Ash Ketchum kalandjainak krónikája, ahogy a szeretett főhős beutazza a Nintendo franchise mind a nyolc régióját.

A népszerű sorozat egyik áprilisi epizódja futótűzként terjedt az interneten, miután egyes nézők úgy vélték, hogy egy PewDiePie “easter egg” van elrejtve a szemünk előtt. Lehet, hogy az ikonikus tréner valóban a svéd youtuber rajongója?

Az anime 59. epizódja azzal kezdődik, hogy Ash-t és társát, Goh-t egy elveszett Grookey ébreszti fel. A sorozatot néző nézők észrevették, hogy Ketchum pizsamapólója szörnyen hasonlít PewDiePie hírhedt Brofist logójára.

Is that a motherflippin’ Pewdiepie reference?! from PewdiepieSubmissions

Miután befejeződött a vetítés, a közösségi oldalakon elkezdtek felbukkanni olyan témák, amelyekben a rajongók azt kérdezték, hogy a legutóbbi epizódban valóban volt-e egy easter egg, amelyet a svéd tartalomkészítőnek szenteltek.

“Ez egy kibaszott Pewdiepie utalás?!” – kérdezte az egyik felhasználó a népszerű fórumon. A Pokemon 8. generációs Sword&Shield címét ismerő játékosok gyorsan rámutattak, hogy az ököl valójában a Galar Fighting-type Gym szimbóluma kellene hogy legyen, amelyet Trainer Bea vezet.

Bár a Pokemon-rajongók rögtön tudták, hogy mi a szimbólum, érthető, hogy a YouTuber rajongói miért tévesztik össze, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy az új Gym-logó milyen közel áll Pewd Brofistjéhez.

A formából és a P-re hasonlító körvonalból ítélve valóban elég közel állnak egymáshoz. Még olaj a tűzre, hogy másodpercekkel azelőtt, hogy Ketchum pólója megjelenik, a kamera egy számítógépes székre pásztázik, amely feltűnően hasonlít Kjellberg hírhedt székére.

Annak ellenére, hogy az easter egget megcáfolták, a rajongók gyorsan futottak a jelenettel, és vicces mémeket készítettek belőle.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI