24.1 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

CaptainFlowers tippek: “Ha jót akarsz magadnak, sose duózz a pároddal!”

Ha valakinek esetleg még ismeretlen lenne CaptainFlowers neve, akkor röviden annyit kell tudnod róla, hogy ő egy caster a Riot Games foglalkoztatásában. Már sok éve foglalkozik ezzel, melyet az alábbi, büszkén közzétett posztja is bizonyít:

Na de térjünk is a lényegre, a szaftos címben említett témára. CF legutóbb arról beszélt, hogy az egyik legrosszabb dolog amit tehetünk magunkkal az az, hogy a párunkkal együtt játszunk. “Jézusom, az egyik legrosszabb dolog amit tehetsz, az az, hogy a pároddal együtt játszol.” – kezdte.

“Például ha szeretnél egy egészséges kapcsolatot, akkor semmiképp ne játsszatok közösen boton! Én annak idején, még az S4 körül azért igyekeztem annyira Diamondba, hogy az akkor Goldos barátnőmmel ne tudjak együtt menni… Ez az abszolút toxic és rossz kapcsolatok táptalaja. Az első számú dolog amit ne tegyél!

Get to diamond so you don’t have to duo queue and save your relationship – CaptainFlowers from leagueoflegends

Úgy tűnik, hogy szegénynek elég rossz tapasztalatai vannak. A kommentek közé sodródva szintén azt kellett látnunk, hogy a nagy többség teljes mértékben egyetért ezzel a bizonyos kijelentéssel, miszerint nagyon rossz ötlet együtt játszani. Nos, ez tényleg így lenne? A mi véleményünk azért nem teljesen egyezik ezzel.

Valójában ha a kapcsolatban megfelelő a kommunikáció, és mindkét fél rendelkezik azzal az érzelmi intelligenciával ami ide szükséges, akkor maximum mini, 2 másodperces apró vitákon kívül semmi más nem történhet.

Ti mit gondoltok? Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre/sztorikra!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI