18.8 C
Budapest
2021, június 17, csü

ÜTKÖZÉSPONT – egy izgalmas játék, ami megmentheti az életed

Mindenki látott már a tévében valamilyen helyszínelős krimit. Népszerűségük érthető, hiszen kétségkívül szórakoztató figyelemmel kísérni, ahogy a profi nyomozók az apró nyomokból és elejtett...

FRISS

Ez komoly? – A napokban jöhet az új Battlefield bejelentése

Az Activision Blizzard bejelentette, hogy idén is lesz Call of Duty, ráadásul már a fejlesztőcéget is megnevezték. A Sledgehammer Games kapta ezúttal a stafétát, akik olyan címekért feleltek korábban, mint a Modern Warfare 3, Advanced Warfare, vagy éppen a Call of Duty: WWII.

Az FPS játékok szerelmesei pedig most aranyesőt kapnak a nyakukba, ugyanis ModernWarzone értesülései szerint a héten a legújabb Battlefieldet is bemutathatják. Az Electronic Arts háborús sorozatának új epizódját május 6-án jelenthetik be hivatalosan, amit érdemes lesz követni, ugyanis sokat várnak ettől a darabtól.

Már egy ideje fut a projekt a színfalak mögött, s azért érdekes ez mert valószínűleg válaszolni fognak a Warzone sikerére. Hogy érdemes-e tartania tőle az Activisionnek, azt még nem tudni, de remélhetőleg a héten kiderül!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI