18.8 C
Budapest
2021, június 17, csü

ÜTKÖZÉSPONT – egy izgalmas játék, ami megmentheti az életed

Mindenki látott már a tévében valamilyen helyszínelős krimit. Népszerűségük érthető, hiszen kétségkívül szórakoztató figyelemmel kísérni, ahogy a profi nyomozók az apró nyomokból és elejtett...

FRISS

Felkészültetek egy új End of an Era lapra? – Bayern játékos kaphatja

Jelenleg éles egy End of an Era Agüero SBC, amit az argentin játékos, na meg a Premier League rajongóinak szánt az EA Sports. A kártya nem olcsó, cserébe viszont TOTS minőségű, így aki hajlandó energiát, coint és foddert fordítani rá, biztosan komoly erősítéssel lesz gazdagabb.

A Manchester City legendája után viszont hamarosan egy német ligát erősítő EOE kártya érkezhet. A Bayern München munkagépe, Javi Martinez ugyanis bejelentette, hogy elhagyja a bajorokat a nyáron.

EOE Javi Martinez Inbound from FIFA

Ha valaki megkérdőjelezné a lap relevanciáját, annak azért kiemeljük, hogy Martinez eddig 23 trófeát nyert a Bayern játékosaként, s most úgy tűnik, hogy nyár előtt meg lehet neki a 24. is. Egy ilyen időszakot pedig vétek lenne nem End of an Era kártyával ünnepelni.

Az SBC biztosan nem lesz olcsó, ám nagy valószínűséggel volumenekkel megfizethetőbb lesz Agüero lapjához viszonyítva. Ha kedveled Martinezt, akkor azt ajánljuk, hogy 300 ezer Coin környékére tervezz!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI