24.1 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Egyedi kártyák? – Szuper ötletekkel álltak elő a FIFA játékosok

Vannak még olyan FIFA játékosok, akik képesek és hajlandóak elvonatkoztatni a kapzsi EA Sports problémáitól, és szívesen ötletelnek. Igen kreatív dolgokkal álltak elő a játékosok, ezért arra gondoltunk, hogy mi is erre ösztönöznénk titeket.

Kíváncsiak vagyunk arra, hogy ti mivel dobnátok fel a játékot? Milyen kis plusz dolgok azok melyektől közelebb éreznéd magadhoz a játékot? Mutatunk is párat az eddigi szuper, igen kreatív elképzelésekből:

“Egy dolog, ami szerintem nagyszerű lenne, az egy vizuális jelző, hogy egy kártya első tulajdonban van. Semmi túlzás, talán egy más színű szegély vagy egy kis ikon a kártya alján, de szerintem ez egy jó módja annak, hogy az első tulajdonban lévő tárgyak egy kicsit különlegesebbek legyenek. Személy szerint számomra kicsit csábítóbbá tenné az olyan dolgokat, mint az SBC-k.” -osztotta meg a közösséggel az egyik játékos.

Mások arra is gondoltak, hogy ugyanilyen megkülönböztető jelzés lehetne a kártyákon a lejátszott meccsek után. Tegyük fel, hogy minden 500. vagy 1000. után – és onnantól persze értelemszerűen felfelé – , ugyanilyen színes szegélyt kaphatnánk.

Ti mit tennétek bele a játékba? 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI